Region

Otkriven uzrok stravične nesreće na magistrali: Poginulo troje ljudi; šta se desilo

Do frontalnog sudara Opela i Pola, u kojemu su tri osobe izgubile život, najvjerojatnije je došlo usred preticanja.

Policija - Poslovni.hr

U sudaru dvaju automobila u mjestu Sibinj Krmpotski (Hrvatska) na Jadranskoj magistrali danas su poginule tri osobe. Sudar se dogodio oko 8 sati i pet minuta ujutro u ovom mjestu između Novoga Vinodolskog i Senja.

Došlo je do frontalnog sudara između Opel Astre riječkih registarskih oznaka i Volkswagen Pola italijanskih registarskih oznaka, a smrtno su stradali hrvatski državljani koji su bili u Astri, dvije ženske i jedna muška osoba.

Nesreća se dogodila pred zavoj nakon ravnog dijela magistrale, između Kozice i Smokvice. Iako još uvijek nisu utvrđene sve okolnosti nesreće, prema neslužbenim informacijama, Opel i Polo najvjerojatnije su se sudarili usred preticanja javlja “Jutarnji” uz napomenu da to još uvijek nije službeno potvrđeno.

Policija za sada ne otkriva ko je vozio i ko je prešao na suprotni prometni trak.

Italijanski državljanin u životnoj opasnosti

U KBC-u na Sušaku su rekli za “Jutarnji” da je jedna osoba, italijanski državljanin, u životnoj opasnosti te se nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja. Dvoje italijanskih državljana također je hospitalizirano s teškim tjelesnim povredama, tj. višestrukim prijelomima, no oni su izvan životne opasnosti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh