Region

Teška nesreća u Hrvatskoj: Djevojka ispala iz automobila, preminula u bolnici

Djevojka koja je vozila, takođe je lakše povrijeđena, nije bila pod dejstvom alkohola i biće krivično prijavljena zbog izazivanja saobraćajne nesreć

Policija - Nezavisne.com

Dvadesetjednogodišnja djevojka poginula je prilikom slijetanja automobila sa puta u Novskoj, dok su dvije djevojke lakše povrijeđene.

Automobilom je upravljala djevojka stara 20 godina, a saputnici su bile djevojke od 21 i 18 godina

Nesreća se dogodila sinoć kada je djevojka koja je upravljala vozilom izgubila kontrolu zbog neprilagođene brzine i udarila u saobraćajni znak i rasvjetu.

Od siline udarca dvadesetjednogodišnja djevojka je ispala iz vozila i zadobila teške povrede od kojih je jutros preminula u bolnici, dok je mlađa saputnica pretrpjela lakše povrede, prenosi portal “Index”.

Djevojka koja je vozila, takođe je lakše povrijeđena, nije bila pod dejstvom alkohola i biće krivično prijavljena zbog izazivanja saobraćajne nesreće.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh