Region

Muž Katice koju je ubio ljubavnik u šoku: Ne vjeruje da su bili u vezi, a jedino ga zbunjuje njen posljednji dan

Nikola T, suprug Katice, koju je u srijedu zaklao Anđelko F, kaže da ne vjeruje da su njih dvoje bili ljubavnici i da mu je žao što Anđelka nije ubio.

Ubistvo i samoubistvo u Srbiji - Kurir.rs

Zatečeni udovac kaže da je njegovu ženu ubica namamio u svoju kuću, masakrirao je i da nema ni pomena o bilo kakvom dogovoru da zajedno odu s ovog svijeta.

Preuzeo sam tijelo svoje žene, koje je cijelo izmasakrirano. Obducenti su mi nezvanično rekli da su rane po njenom tijelu, ogrebotine i rezovi po rukama, nastali dok se branila od monstruma, koji je pošto-poto htio da je zakolje kad nije mogao da realizuje bolesni plan da je osvoji. Ona je pokušavala da se istrgne iz njegovih kandži. Namamio je da dođe kod njega, ali mi nije jasno kako je pristala! Kata je završila u strašnim mukama, preklana i oblivena krvlju po vratu, grudima, glavi, stomaku i rukama. To navodno pismo u kom on tvrdi da su se dogovorili da se ubiju jer okolina nije odobravala njihovu vezu je farsa i čista laž! Recite mi koja bi žena pristala da je neko kolje?! Da je htjela, Katica bi život okončala na drugi način – potreseno kaže Nikola.

Nikola priznaje da ga je Katica slagala i da je kod Anđelka zaista otišla svojevoljno. Međutim, tvrdi da ona nije znala šta će da joj se desi.

– Sedam godina smo bili u braku i nikada nisam posumnjao u nju. Retko smo se razdvajali, osim kad smo imali obaveze. Znao sam gde je provela svaki minut. Buni me samo njen poslednji dan jer mi je prethodnog dana rekla da sutra ide u radnju da bismo pripremili sve za početak rada posle pauze zbog korone. Ujutru je ustala, popila kafu i navodno otišla u radnju ispod Cvetkove pijace. Radila je u proizvodnji pice i testenina. Nije mi se javljala na telefon ceo dan, a uveče sam čuo da je mrtva. Mislim da je Anđelko nju slagao da se tog dana izlazi na grob njene sestre Slađane i da je Katica zbog toga otišla u Dupljaju, ali i da Anđelku kaže da je više ne uznemirava – zaključuje Nikola.

Ipak, priznaje da su Katica i Anđelko komunicirali mimo njegovog znanja.

Sada saznajem da je ludak progonio moju ženu, a njegove kćerke sada lažu da su bili u vezi da bi oprale mrtvog oca. Vjerovatno je Katica krila od mene da je zove i juri jer je znala da bih ga ubio kao kera. Ja sam bio na ratištu i sada imam kratak fitilj i zato me je štedjela. Odrobijao bih ludaka samo da sam znao da je bacio oko na nju – izričit je muž pokojnice.

Na kraju, Nikola T. kaže da će suprugu u subotu sahraniti u Pančevu, prema dogovoru sa njenom djecom, kćerkom i sinom iz prvog braka, koji je okončala nekoliko mjeseci prije udaje za njega.

Da podsjetimo, Tamara Đ. prva je pronašla zaklanu tetku na krevetu u spavaćoj sobi, oko 17 satu u srijedu, kada je stigla u posjetu ocu sa svojom malom djecom, koja, na sreću, nisu ušla u kuću s njom. Malo kasnije, u radionici je sa policijom pronašla i obješenog oca, koji je u pismu koje je ostavio priznao zločin, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh