Region

Naredna dva sata ne izlazite iz kuće! Izdato upozorenje: Evo šta se sprema?!

Tokom dana u Srbiji će biti promjenljivo oblačno, prije podne na sjeveru, poslije podne i uveče i u ostalim krajevima mjestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, ponegde se očekuju vremenske nepogode sa velikom količinom padavina za kratko vreme, gradom, u zoni pljuska i sa kratkotrajno jakim i olujnim vetrom.

Da li ste sigurni od udara groma u automobilu? - Nezavisne.com

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje za vremenske nepogodne za danas i sutra. Danas i u sredu se lokalno očekuju vremenske nepogode sa velikom količinom padavina za kratak period, u zoni pljuska i sa kratkotrajno jakim i olujnim vetrom, a u utorak i sa lokalnom pojavom grada, prognoza je RHMZ.

U naredna dva sata oblačnost duž poteza Surčin – Obrenovac premještaće se preko teritorije grada Beograda sa zapada ka istoku i jugoistoku uslovlјavajući kišu, plјuskove i grmlјavinu.

Ujutru po kotlinama i riječnim dolinama biti kratkotrajne magla. Vjetar će biti slab i umjeren, jugoistočni, od sredine dana na severu u skretanju na sjeverozapadni.

Jutarnja temperatura od 16 do 21, najviša dnevna od 27 do 31 stepen.

U Beogradu u utorak promenljivo oblačno, prije podne sa sunčanim intervalima, od sredine dana nestabilno povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Vjetar slab i umeren, prije podne jugoistočni, poslije podnije sjeverozapadni.

Jutarnja temperatura oko 21, najviša dnevna oko 30 stepeni.

U srijedu i četvrtak biće promjenljivo oblačno i malo svežije, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U srijedu se ponegdje očekuju vremenske nepogode sa velikom količinom padavina za kratak period, u zoni pljuska i sa kratkotrajno jakim i olujnim vjetrom,piše Novi.

U četvrtak od sredine dana prestanak padavina i razvedravanje. Od petka pretežno sunčano uz postepeni porast temperature.

Krajem perioda naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh