Region

Preminula mlada medicinska sestra od posljedica koronavirusa

U pitanju je drugi zabilježeni smrtni slučaj među medicinskim radnicima u Pljevljima

Dragana Loncoviić - Fokus

Viša medicinska sestra Opšte bolnice u Pljevljima Dragana Loncović (37) preminula je danas od posljedica koronavirusa, pišu crnogorski mediji. U pitanju je drugi zabilježeni smrtni slučaj među medicinskim radnicima u Pljevljima.

Od posljedica virusa Covid-19 nedavno je peminuo primarijus doktor Miloje Jestrović iz pljevaljskog Doma zdravlja.

Dragana je dugo godina, iako veoma mlada, radila kao glavna medicinska sestra na Internom odjelenju pljevaljske bolnice.

Ona je u Internom odjeljenju radila sa oboljelima od virusa Covid-19. Kada joj je konstatovan pozitivan test na koronavirus, prebačena je u bolnicu “Brezovik u Nikšiću”, a poslije pogoršanja zdravstvenog stanja u KBC u Podgorici, gdje je i preminula.

Draganine kolege su sa izuzetnom tugom za PV Informer saopštili da se Dragana još u martu, kada je počela epidemija, prva dobrovoljno javila da radi na odjeljenju za COVID 19 pacijente i pokazala neviđenu upornost u radu sa oboljelim sugrađanima. Još je tragičnije je što je ova mlada pljevaljska heroina bila jedino dijete svojih roditelja, prenosi “Fokus“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh