Region

Milka Tripković je u 84. pobijedila koronu: Zovu je superbaka iz Čajetine, a ovaj njen savjet trebaju svi čuti

Milku Tripović iz Čajetine (Srbija) zovu superbakom jer u 84. godini pobijedila koronu.

Milka Tripković - Prva

Pričajući o liječenju u bolnici u Beogradu, istakla je požrtvovanost medicinskih radnika, a onda na kraju uputila savjet svima.

Svi su bili toliko privrženi meni, niko nije ušao u sobu a da nije lijepu reč rekao, da me nije upitao treba li ti pomoć“, rekla je baka Milku Tripović, prenosi TV “PRVA“.

Superbaka iz Čajetine je tri sedmice tokom jula zbog korona virusa bila na liječenju u beogradskoj Areni: “Primili su me tako lijepo i sutradan je došao doktor i rekao da bih ja trebalo da idem u drugu ustanovu. Ja sam rekla da neću odatle a vi radite šta hoćete i to je bilo sve sa smijehom“, poručila je kroz osmijeh.

Rekla je da je za 84 godine doživjela mnogo toga, a za zdravstvene radnike imala je samo riječi hvale: “Oni nemaju nikad odmor. Nikad! Odu da bi se malo odmorili, međutim odmah ih zovu. Čim jedan pacijent ode, novi dolazi“.

O baka Milki sada brinu kćerka Slađana Komatović Vlasonjić koju je ona hrabro tješila i zet Gvozden Vlasonjić koji je otkrio da su i njegov brat i snaha porodilja bili pozitivni na Kovid-19.

Samo da se čovjek ne sekira i da ne misli o koroni. Ideš da se liječiš, nemoj da misliš o njoj“, poručila je na kraju..


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh