Region

Fotografija Nestorovića hit: Šta kažete na piramidu koja štiti od korone?

Srbijanski pulmolog Branimir Nestorović poznat je po izjavama koje, malo je reći, postaju kultne i prepričavaju se danima. Ipak, najnovije fotografije koje je Mirjana Domonji, predsjednica Ekološkog pokreta opštine Stara Pazova Eko San, objavila na svomFacebook profilu zapalile su društvene mreže.

Branimir Nestorović, piramida - Facebook

Naime, na njima vidimo dr Nestorovića, a ispred njega takozvanu “biopiramidu orgonit”, za koju Domonji tvrdi da služi kao prevencija od mnogih bolesti, pa i od trenutno aktuelnog COVID-19..

“Želja da svoje i iskustvo svojih prijatelja i saradnika u vezi s korištenjem orgonita prenesem onima koji to žele da čuju i primjene kao preventivu za svoje zdravlje, kao i otklanjanje posljedica već nastalih bolesti, što podrazumjeva sva kancerozna oboljenja, kao i najnovija kovid oboljenja odvela me je kod poznatog i cijenjenog profesora i doktora Branimira Nestorovića”, objavila je Domonji, piše “Blic“.

“Bolje spriječiti nego liječiti! Biopiramida Eko San orgonit djeluje u prostoru od 500 kvadratnih metara, štiti od štetnog zračenja i koronavirusa”, navela je ona uz broj telefona na koji se ovaj “lek za sve” može poručiti.

Iz svega ovoga, dalo bi se zaključiti da i dr Nestorović podržava upotrebu ove neobične ljekovite piramide, mada će se sigurno i sam doktor tim povodom izjasniti


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh