Region

Poginuo otac troje djece, majka teško povrijeđena

Nastradali Goran je kobne noći navodno sa suprugom i prijateljima bio na nekom moto-skupu.

Policija - Ilustracija/Nezavisne.com

Motociklista i otac troje djece Goran G. (41) iz Smedereva (Srbija) poginuo je, dok je njegova dvije godine mlađa supruga teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila preksinoć na auto-putu kod Bubanj potoka, u smjeru ka Nišu.

Motociklista je, kako se saznaje, izletio s puta, udario u zaštitnu ogradu, pao van kolovoza i nastradao na mjestu.

– Žena je pala na asfalt i zadobila teške povrede glave. S njima je putovalo još nekoliko motociklista i zahvaljujući njima žena je ostala živa, jer da nije bilo njih, na nju bi najvjerovatnije naletilo neko vozilo – objasnio je izvor.

Nastradali Goran je kobne noći navodno sa suprugom i prijateljima bio na nekom moto-skupu. – Vjerujem da su se vraćali kući. Inače, Goran sa suprugom ima troje djece. Njeno stanje je stabilno, te se pretpostavlja da će se bar ona vratiti djeci – rekao je sagovornik, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh