Region

Ceca prije kremacije ispunila isidorinu posljednju želju, objavljena slika:Pogledajte njeno lice (FOTO)

Pojavila se u crnoj svedenoj odjevnoj kombinaciji…

Poslije osam godina duge borbe sa kancerom, srpska književnica Isidora Bjelica preminula je u srijedu veče u teškim mukama.

Komemoracija u čast pokojne umetnice održana je u Sava centru, nakon koje su se prisutni zaputili na Novo groblje.


Među brojnim poznatim ličnostima koje su došle da Isidoru isprate na večni počinak, našla se i pjevačica Svetlana Ražnatović.
Ceca se pojavila u crnoj svedenoj odjevnoj kombinaciji, a na sebi je imala zaštitnu masku, naočare za sunce i diskretan nakit.

Pjevačica se pred kremaciju Isidore Bjelice fotografisala sa osmijehom, a sliku je okačila na Instagram.

Ovim postupkom Ceca je jasno stavila do znanja da ispunjava posljednju želju preminule književnice da sa radošću nastave život i raduju se svakom novom danu.Pojavila se u crnoj svedenoj odevnoj kombinaciji…

Poslije osam godina duge borbe sa kancerom, srpska književnica Isidora Bjelica preminula je u srijedu veče u teškim mukama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh