Region

Mladoženju pronašli mrtvog u tuš kabini uoči svadbe: Sa vjerenicom došao u hotelsku sobu

Tijelo G.S. (39) iz naselja Negosavlje kod Medveđe (Srbija) pronađeno je sinoć oko 22.45 u sobi jednog hotela na periferiji Leskovca i pretpostavlja se da je on izvršio samoubistvo.

Policija - Grude-online.info

Kako se nezvanično saznaje, G.S. se objesio u tuš kabini hotelske sobe koju je iznajmio sa svojom vjerenicom sa kojom je za nekoliko dana trebalo da se vjenča i sa kojom je pripremao svadbeno veselje, piše “JuGmedia“.

Na recepciji se prijavio sa svojom ličnom kartom i u hotelsku sobu je ušao sa mladom ženskom osobom. Šta se među njima dešavalo, mi to ne znamo, ali ono što znamo, to je da se prvi put takva tragedija dogovdila kod nas, što je uznemirilo sve osoblje. Došla je policija, kao i Hitna pomoć, koja je konstatovala smrt. Kasnije su tijelo preuzeli njegovi roditelji. Sve se odvijalo u tišini, kako zbog cjelokupne situacije u zemlji ne bismo uznemirili goste – priča jedan od zaposlenih u ovom hotelu.

Kako se nezvanično saznaje, G.S. je u hotel je došao sa svojom vjerenicom nakon porodične svađe. Inače, on već godinama živi u Beogradu, a u rodno Negosavlje se vratio zbog organizovanja svadbe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh