Region

Nakon strašnog incidenta, Čeda pozvao Vučića: Kad čujete šta mu je rekao neće vam biti dobro

Lider LDP Čedomir Jovanović je, po sopstvenom priznanju, o incidentu u kome su učestvovali on i njegova supruga prošle sedmice obavjestio predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i ne samo njega, već je tim povodom kontaktirao, kako kaže i ministra policije, zahtevajući da policija uradi sve po zakonu

On je sve ovo ispričao u intervju za sarajevsku “Face TV”, pojasnivši kako su događaji čiji je on bio vinovnik, izgledali. Ispričao je i šta je konkretno razgovarao sa Vučićem.

– Isprovocirali su me, to je moja odgovornost, i onda sam obavestio i Vučića da slučajno neko ne pomisli da dok ovaj ne kaže da to držimo to sa strane. Obavjestio sam ga, nekoliko puta me zvao dok sam bio u bolnici, ali tad smo prvi put razgovarali – naveo je Jovanović.

Kako je kazao, Vučiću je poručio da “sve ide svojim putem, mada nije bilo ni razloga…”

– On nije mogao da vjeruje, pa je pitao zašto, rekao sam mu kad je porodica u pitanju nemoj ništa da me pitaš. To je neprihvatljivo, rekao mi je, znaš šta će da ti urade, likovaće, ja sam rekao šta da radim, to je moj život – ispričao je Jovanović.

Kazao je i da “ovo što se dogodilo u subotu, što stvarno nije bilo ništa, tu fotografiju koju ste vidjeli, ja sam vidio tog… da se ne izražavam, video sam da Jelenu vuče za majicu… a ništa se nije desilo… to je besmisleno”.

– Ali kad mi se u subotu to desilo zvao sam policiju, pa sam onda okrenuo ministra policije da urade sve po zakonu, da se slučajno ne desi, znaš kako to bude dok se odozgo ne kaže… – rekao je između ostalog,piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh