Region

Muškarci napali policajca u Beogradu: Udarali ga čekićem po glavi, naprsla mu lobanja

Njihov treći saučesnik i dalje je u bjekstvu

Policija - Ilustracija / Miloš Petrović/RAS Srbija

S.M. (25) i S.Ć. (43) uhapšeni su brzom akcijom policije sa Čukarice, zbog sumnje da su oko ponoći, u noći između 18. i 19. jula, napali policajca M.S. (24) i teško ga povrijedili udarajući ga čekićem, piše Kurir.rs.

Njihov treći saučesnik i dalje je u bjekstvu. Policajac je napadnut kada je sustigao trojicu mladića koji su neposredno prije toga iz automobila bacili “topovski udar” na lokal ispred kojeg su bili ljudi.

– Policajac je iz Policijske stanice Savski Venac i on se slučajno tu zatekao, nije bio na dužnosti, vidjevši to krenuo je za njima kolima. U međuvremenu je javio centrali da je u potjeri za automobilom iz koga je bačen topovski udar na lokal gdje je bilo ljudi – objasnio je za Kurir svjedok slučaja,piše Avaz.

On dodaje da kada ih je sustigao, rekao je da je policajac, ali ubrzo nakon toga oni su, bez obzira na to što se legitimisao nasrnuli na njega.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh