Region

Strašna nesreća / Ovo je žena kojoj je muž sa djecom sletio u rijeku Lim; Katarinin život u momentu je postao pakao

Katarina T. je, kako “Srpski telegraf” saznaje, uspješna preduzetnica kojoj se život srušio u trenu kada je saznala za nesreću djece sa njenim bivšim mužem.

Katarina T. - Screenshot

U saobraćajnoj nesreći kod Prijepolja poginula je Klara D. (11) kada je njen otac Ivica D. kolima sletio u rijeku Lim sa nesretnom djevojčicom i njenim godinu dana starijim bratom Leom.

Djeca su sa ocem bila na Zlataru na odmoru, a nesreća se dogodila kada su se u četvrtak popodne vraćali na Zlatar iz šetnje po Prijepolju i okolini.

Kada je porodica sletjela u rijeku, otac i sin su se odmah spasili, a za djevojčicom se tragalo 15 sati. Na kraju su je spasilačke ekipe pronašle u automobilu pod vodom.

Klarina majka Katarina T. je bila u Pančevu u vrijeme nesreće, ali je još iste noći stigla u Prijepolje.

Inače, ona je razvedena od Ivice i dijelila je starateljstvo nad djecom sa njim. Katarina je, kako “Srpski telegraf” saznaje, uspješna preduzetnica kojoj se život srušio u trenu kada je saznala za nesreću djece koja su bila na odmoru sa njenim bivšim mužem. Prije nekoliko godina ova Pančevka je izabrana za jednu od najuspješnijih dama u privatnom biznisu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh