Region

Upravo stigle stravične vijesti o ženi Čede Jovanovića: Evo šta joj se desilo, stigli novi detalji

Čedomir Jovanović je jučer, po izlasku iz bolnice napao D. I. vlasnika privatne klinike za fizikalnu terapiju.

Napad je uslijedio nakon što je Čeda, po izlasku iz bolnice, saznao da su maltretirali njegovu suprugu Jelenu dok je on bio na liječenju,kako prenosi Novi.

D. I. je ispričao policiji “da je iz crnog džipa izašao političar Čedomir Jovanović i napao ga reketom za tenis”.

Međutim, D. I. nije vlasnik ovog centra, već supruga Čedomira Jovanovića, Jelena.

Jelena Jovanović je, da bi registrirala centar koji se bavi fizioterapijom (Food and Fizio) angažovala D. I. inače fizioterapeuta, koji je do tog angažmana radio u jednoj od igraonica.

Jučer je jedan uposlenik Food and Fizio centra koji je inače zadužen da zaključava prostor, pozvao Jovanovaća i kazao mu: “Promijenili su brave, izbacili me i poručili Vam da se javite sljedeće nedelje, da porazgovarate”.

Sve račune i kompletan prihod centra koji prosječno iznosi 15.000 eura mjesečno D. I. preusmjerio na svoj račun dok je Jovanović bio u bolnici i liječio se od korone.

Saznavši za pokušaj preuzimanja klinike, vozilom je došao pred kliniku.

Teniski reket, koji se prvi našao pri ruci Jovanoviću, vlasništvo je njegove kćerke Anđelije, i upotrebljen je u napadu na D. I. i još jednu osobu.

Nakon napada, Jovanović je, navodno, sam pozvao policiju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh