Region

ČEDA JOVANOVIĆ PRETUKAO LJEKARA, ZADAO MU TEŠKE POVREDE GLAVE I TIJELA? Odmah se oglasio, evo šta se dešava

Čedomir Jovanović oglasio se na Instagramu nakon vijesti da je brutalno napao vlasnika privatne klinike za fizikalnu terapiju

On nije komentarisao jučerašnji skandal ispred klinike – napad teniskim reketom na doktora, već je poslao poruku da “nije siguran šta može da očekuje u budućnosti”,kako prenosi Novi.

“Fokusiran sam na suštinu, isključujem sve ostalo. Nisam siguran šta mogu da očekujem u budućnosti, ali je se ne plašim jer znam za koga živim. Za one koji su “ja”…Anđeliju, Zoru, Janu, Mihajla, Hris, Jelu…i vas rijetke koji ste uprkos svemu ostali moji….i dijelim vaše breme kao što vi dijelite moje. Živim za to, volim zbog toga”, napisao je Jovanović.

Podsjetimo, mediji su prenijeli informaciju jučer da je lider LDP Čedomir Jovanović pretukao na Novom Beogradu vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar”.

Kako se dalje navodi, Jovanović je vlasniku klinike D.I. (41) reketom za tenis zadao više udaraca i povrede u predjelu glave i tijela.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh