Region

Tužilaštvo o ”napadu Čedomira Jovanovića na vlasnika klinike”

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, policija provjerava događaj u kojem je lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović navodno napao vlasnika Centra za fizikalnu terapiju “Fizio centar” na Novom Beogradu.

Čedomir Jovanović - Screenshot

“Vrše se provere događaja, u toku je prikupljanje obaveštenja od svih prisutnih lica, pribavlja se medicinska dokumentacija za lice kome su nanete povrede i uzimaju video-snimci”, rekla je portparol tužilaštva Maja Delić za Tanjug.

Ona je naglasila da krivični postupak još nije započet, a da će o daljem postupanju biti odlučeno kada policija obavi sve naložene provjere.

Pored toga, dodala je Delić, vrše se i provjere da li je Jovanović nakon što je izašao iz bolnice, gde je bio na liječenju od kovida-19, prekršio karantin, odnosno da li mu je karantin naložen.

Pravni zastupnik “Fizio centra” izjavio je za Nova.rs da je Jovanović njegovom klijentu nanio teške telesne povrede, prenosi N1.Čedomir Jovanović


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh