Region

Detalji nesreće kod Prijepolja: Potraga za dječakom u toku, stižu ronioci da izvuku auto iz Lima

Na licu mjesta su policija i pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice.

Policija - RTS

Porodica iz Pančeva (Srbija) kojoj se sinoć dogodila teška nesreća kod Prijepolja, kada je otac sa dvoje djece kolima sletio u Lim iz zasad neutvrđenih razloga, u taj kraj Srbije došla je na odmor.

Oni su prethodnih dana boravili u okolini Nove Varoši, a otac i dvoje djece juče riješili da odu do Prijepolja, da malo vide i taj grad i obiđu tamošnje znamenitosti. Nesreća im se dogodila u povratku.

Auto je sa ocem i dva sina sletio u Lim. Otac i jedno dijete uspjeli su da se spase a za drugim dječakom se traga. Ovog jutra očekuje se dolazak ronilaca Žandarmerije koji na površinu treba da izvuku auto iz rijeke Lim. Paralelno, traje i potraga za drugim dječakom.

Podsjetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć oko 22 sata, nedaleko od mjesta Drenova kod Prijepolja, putničko vozilo u kojem su se nalazili otac i dvoje maloljetne djece sletio je u rijeku Lim.

Tom prilikom otac i jedno dijete uspjeli su da se izvuku iz auta i izađu na kopno, dok se za drugim djetetom traga. Prema saznanjima, vozilo je marke “BMW” pančevačkih registarskih oznaka. Na licu mjesta su policija i pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh