Region

Aleksandar Vučić objavio kada će građani dobiti vakcinu protiv COVID-19

“Danas je i veći broj zaraženih nego jučer. Beograd i Novi Sad, direktna je posledica protesta. Mi razgovaramo sa jednom zemljom da imamo vakcinu pre kraja godine”, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji danas obilazi radove na izgradnji Instituta za kardiovaskularne bolesti “Dedinje 2”.

Aleksandar Vučić - Screenshot

“Ja sam morao masku da nosim sve vreme po nalogu doktora Kona. rekao mi je nigde bez maske da ide. Ja sam koliko je u ovim teškim danima moguće reći srećan što mogu da posetim Institut Dedinje 2 koja bi trebalo do juna da se završi. Tu će biti mnogo novih mesta za intenzivnu negu, imaćemo 270 postelja. Potrebno je da izgradimo i garažu i heliodrom”, istaknuo je Vučić.

On je rekao da se ide na projekat za izgradnju dvije COVID bolnice.

“Suočavamo se sa problemom velikog broja zaraženih. Danas i veći nego juče. Beograd i Novi Sad. Mi više ne znamo gde da smeštamo ljude. Gledamo da za Arenu sprovedemo kiseonik”, dodao je Vučić, piše “Blic“.

Vučić je rekao da su u razgovorim s jednom zemljom koja već daje vakcinu, te se nada da prije kraja godine mogu da daju vakcinu. On je pojasnio da plate neće kasniti.

Na pitanje predsjednika koliko će oprema koštati, dobio odgovor – 15 miliona eura.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh