Region

“DA NIJE BILO MOJE ŽENE NE BIH PREŽIVIO” – Igor je brutalno pretučen ispred svoje kuće, ukućani preplašeni

Preduzetnik Igor Atanasković (46) iz Prokuplja (Srbija) pretučen je ispred svoje kuće kada su na njega nasrnula trojica maskiranih muškaraca i jedna žena.

Hitna pomoć - Ilustracija/Blic.rs

Preduzetnik Igor Atanasković (46) iz Prokuplja pretučen je ispred svoje kuće kada su na njega nasrnula trojica maskiranih muškaraca i jedna žena, a život mu je spasila supruga, koja je istrčala napolje i otjerala ih.

Ukraden ključ

Napad na čovjeka, koji tvrdi da ne zna zašto je prebijen, dogodio se prošlog četvrtka u popodnevnim satima. Gorica Atanasković, supruga pretučenog čovjeka, kaže da su nekoliko dana prije napada primijetili da im je ukraden ključ od kuće i otrovan pas, pa da su se tada prvi put obratili policiji.

– Nakon šetnje sa psom, pedeset metara od kuće, primijetila sam da ljubimcu nije dobro, a kada sam se vratila kući, nije bilo ključa na spoljnim vratima. Odmah smo promijenili bravu, a na nadzornim kamerama kod komšije vidjeli smo da je neko “folksvagen pasatom” prilazio kući, pa smo o svemu obavijestili policiju – kaže žena kojoj su susjedi prijavili da su vidjeli da se nepoznate osobe vrzmaju oko njihove kuće.

Ona je dodala da je poslije dva dana njen suprug pretučen.

– Moj suprug, koji je lošeg zdravlja i ima visok šećer, izašao je u šetnju, a meni nešto nije dalo mira. Pogledala sam kroz prozor i vidjela maskiranog muškarca kako nasrće i udara Igora. Dotrčali su još dva muškarca i jedna žena i svi su se obrušili na njega i počeli da ga batinaju. Najgore od svega je što se to dešavalo u po bijela dana, pred prolaznicima, koji nisu reagovali – priča ona.

Gorica i njen sin su odmah pozvali policiju.

– Istrčala sam napolje, bilo je strašno. Napadači su me vidjeli i razbježali se, a Igor je ostao da leži. On je momentalno prebačen u nišku bolnicu zbog teških povreda – kaže supruga pretučenog čovjeka.

Ona je dodala da je ta porodica u strahu da se napadači ne vrate.

– Sada smo sami u kući sin i ja. Čitavu noć ne spavamo, jer strahujemo i ne znamo šta će se sutra desiti – dodaje Gorica.

Plaše se

Atanasković, koje se od povreda glave i tijela oporavlja u niškom Kliničkom centru, tvrdi da je prije napada praćen i nadziran.

– Ne znam zašto su me pratili, nadzirali i tukli, ali da nije bilo supruge, koja je izašla, vikala i pozvala policiju, ne bih preživio – napisao je u poruci povrijeđen čovek, koji još nije sposoban da govori.

Pripreman napad

Izvor iz istrage kaže da se sumnja da su napadači željeli da opljačkaju kuću Atanaskovića.

– Djelovalo je kao da su se dobro pripremali za ovo i imali odstupnicu, jer su poslje napada pobjegli velikom brzinom, kao da su nestali. Svi su bili pod maskama i naočarima za sunce – kazao je izvor, prenosi “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh