Region

Platila apartman na moru u Hrvatskoj 160 KM, radije je spavala na plaži nego u njemu

Jučer sam bila beskućnica. Reći ću vam i zašto”

Djevojka, Hrvatska, apartman / Screenshot -

Blogerica Saomai iz Beča koju na TikToku prati preko 213 hiljada ljudi posjetila je Hrvatsku i sa svojim pratiteljima dijelila snimke i svoje oduševljenje morem, no nešto joj je ipak bilo neprihvatljivo.

Naime, tokom posjeta Brseču unajmila je apartman u kojem noćenje košta 83 eura (oko 165 KM) koji joj se toliko nije svidio da je umjesto u njemu odlučila spavati na plaži.

Jučer sam bila beskućnica. Reći ću vam i zašto. Posjetila sam prekrasni gradić Brseč, a pogledajte kakav me apartman dočekao. Možete li vjerovati da ovo košta 83 eura, kakva pljačka”, rekla je u videu u kojem pokazuje apartman u kojem je u jednoj prostoriji smješten bračni krevet i kuhinja.

Iako je bila toliko razočarana apartmanom da je odlučila noćiti na plaži, dojam joj je ipak popravilo prekrasno okruženje na plaži, a svoje oduševljenje nije skrivala na snimci.

“Na plaži sam se ipak dobro naspavala”, zaključila je.

@saomaile

I spent the night outside. Follow me on IG?: lesaomai❤️ ##travel ##travelling ##croatia ##travellife ##traveldiaries ##travelvlog ##hotel ##homeless

♬ original sound – saomaile


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh