Region

Nebeska šetnica: Snimak svećenika na vidikovcu postao hit na internetu

Skywalk šetnica, koja je u srijedu otvorena na Biokovu u Hrvatskoj, mogla bi kod mnogih posjetitelja izazvati vrtoglavicu.

Sveštenik / Screenshot

Riječ je o vidikovcu sa staklenom podlogom za hodanje koja u najizbočenijoj tački u dužini od 12 metara natkriljuje litice Ravne Vlaške.

S Nebeske šetnice pogled puca na Tučepe, Podgoru i Makarsku, dalmatinske otoke Hvar, Brač, Vis, Korčulu, Pelješac, a za posebno lijepog vremena pogled seže i do rta Monte Gargano u Italiji, piše Bitno.net.

Skywalk je na njegovom otvorenju blagoslovio lokalni svećenik, a snimka tog čina ubrzo je postala hit na internetu jer svećeniku prozirno dno nije baš ulijevalo najveće povjerenje.

Video je brzo podijeljen na Facebook stranici Progressus ad infinitum gdje je za dan skupio više od 3.000 lajkova.

Mnogi su u komentarima priznali da bi se vjerovatno isto ponašali.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh