Region

Čedomir Jovanović prima kiseonik, a iz bolnice uputio jasnu poruku

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović, koji je zbog upale pluća juče hospitalizovan u KBC “Bežanijska kosa” danas je prebačen na Infektivnu kliniku u Beogradu, a njegovo stanje je stabilno. Tim povodom njegova supruga Jelena je oficijelnoj stranici lidera LDP-a obavestila o njegovom stanju.

glas javnosti

Dragi prijatelji, oprostite što vam nisam odgovorila odmah, ali je ovo zaista prvi slobodan trenutak u čitavoj nedelji koju deca i ja provodimo u stalnom kontaktu sa lekarima sa Bežanijske kose i Infektivne klinike, koji se zajedno sa Čedomirom bore protiv užasnog i teškog virusa koji ga je napao.

Sve se desilo u ponedeljak, tokom popodneva, od 16 do 18 časova. Bez prethodnih simptoma, Čedomir je osetio temperaturu, koja je sa početnih 37,6 u sat-dva otišla preko 39. Sam je otišao kod lekara po planu koji je ranije napravio „jer njega ništa ne zaobilazi“. Od te večeri, on sa timovima predivnih i beskrajno požrtvovanih doktora i drugog medicinskog osoblja bije svoju bitku sa upalom pluća, visokom temperaturom i krvnim pritiskom i, manje-više, svim komplikacijama koje izaziva virus,piše Glasjavnosti

Sa Bežanijske kose je prebačen na Infektivnu kliniku u trenutku pada oksidacije (od tada je na kiseoniku koji njegovim plućima pomaže da se oporave) zbog sumnje na virusni meningitis, koja je u međuvremenu otklonjena.

Preko lekara sam ga obavestila za podršku koju mu šaljete iz zemlje, regiona, drugih kontinenata. On sada ne može da vam odgovori za svu pažnju i brigu onako kako želi i kako vi zaslužujete. Ipak, preko osoblja Infektivne klinike, popodne mi je poslao dve rečenice: „Čuvajte se svi. Odustaću, nikad!“, poručila je Jelena Jovanović.

Čedina Jela

Dragi prijatelji, oprostite što vam nisam odgovorila odmah, ali je ovo zaista prvi slobodan trenutak u čitavoj nedelji…

Gepostet von Čedomir Jovanović am Freitag, 3. Juli 2020


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh