Region

Muškarac umro na plaži, policija provodi istragu

Uzrok smrti utvrđuje se obdukcijom, a istraga tog slučaja još traje, doznaje se od primorsko-goranske Policijske uprave.

Policija Hrvatske - Twitter

Muškarac u četrdesetim godinama umro je u utorak popodne na plaži u riječkoj četvrti Pećinama, prenosi “Glas Istre“. Uzrok smrti utvrđuje se obdukcijom, a istraga tog slučaja još traje, doznaje se od primorsko-goranske Policijske uprave.

Policiji je utorak u 18.30 sati dojavljeno da je muškarcu na plaži pozlilo, nakon čega je na plaži s njim zatečeno još nekoliko osoba. Hitna medicinska pomoć pružila mu je pomoć, no on je uskoro umro.

Hrvatska policija navodi da se utvrđuju sve okolnosti u kojima je muškarac umro te da se nad nekoliko osoba, koje su također bile na plaži, provodi kriminalistička istraga.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh