Region

Stanje alarmantno :Zdravstveni radnici inficirani koronavirusom, situacija izmiče kontroli

Taman kada jedan dnevni izveštaj o broju novoobolelih od korona virusa u Užicu nagovesti stišavanje epidemije, onaj naredni ga demantuje – i to ubedljivo. Najnoviji podatak iz ovog grada je i taj da je ovde zaraženo i 12 lekara, kao i to da broj zaraženih od korone skače i u susednoj Požegi.

Koronavirus - RAS Srbija

Zavod za javno zdravlje Užice danas je prijavio novih 27 slučajeva virusa Covid-19 u ovom gradu, što je osetno više nego jučerašnjih pet, a opet prilično manje od prekjučerašnjih 41 kada je broj zaraženih u jednom danu bio višestruko veći nego ijednom od 15. marta.

Epidemiološka klackalica na nivou Zlatiborskog okruga izgleda ovako: Danas 48 novih slučajeva, juče 10, prekjuče 71, u subotu 14.

Do sada su u Užicu potvrđena 197 slučaja korona virusa, s tim da je broj zaraženih do 19. juna bio 55. Od tog datuma do danas, dakle za 12 dana, testovi su „pokazali“ još 142 Užičana pozitivna na korona virus. U poslednjih šest dana obolelo je 111 žitelja ovog grada,prenosi Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh