Region

Opet haos u Budvi: Tuča ispred zgrade opštine

U Budvi je i ovog jutra došlo do drame ispred zgrade opštine, a prisutan je i veliki broj policijskih snaga.

Tuča, Zgrada općine Budva - Screenshot

Privatno obezbjeđenje nije dozvolilo smijenjenom predsjedniku Opštine Marku Careviću i dijelu njegovih saradnika da uđu u zgradu lokalne samouprave. Nakon kratkotrajnog guranja obezbjeđenje je bivše budvanske rukovodioce istisnulo kroz ulazna vrata.

Ispred zgrade sada je i grupa pristalice smijenjenog rukovodstva Budve.

Carević je pozvao okupljene na mir, i zaputio se ka policijskoj stanici zajedno za šefom kabineta Nikolom Jovanovićem i savjetnikom Vujovićem radi podnošenja prijave, prenosi “Radiosarajevo“.

Ispred zgrade Opštine Budva i ovoga jutra prisutne su policijske snage. Pored njih, Opštinu obezbjeđuje i privatno obezbjeđenje.

Podsjetimo, prije desetak dana opštinski funkcioneri na čelu sa smijenjenim Carevićem su uhapšeni, a nezadovoljstvo su građani iskazivali protestima ispred zgrade opštine.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh