Region

“Samo da mi sin preživi da unuk ne bude siroče” – Ispovijest majke vozača ‘automobila smrti’

Kobnog četvrtka prošle nedelje, u jezivoj nesreći kod Vlade Srbije u smrt su otišli Nikola Novitović (20) i Jelena Petković (35), dok su teško povrijeđeni njen suprug Rade Novitović i njihov sin Viktor (2).

Mileva Novitović - RAS Srbija

Inače, ova porodica živjela je u Višnjičkoj banji (Srbija), ali su povremeno odlazili u Dobrače u posjetu, gdje inače žive Radetovi roditelji. Tog jutra kada se nesreća dogodila krenuli su iz Arilja ka Beogradu, jer je dvogodišnji Viktor imao zakazanu hiruršku intervenciju u Beogradu. U automobilu smrti našli su se Rade, koji je vozio automobil, njegova nevjenčana supruga Jelena, njihov sin i Radetov sin iz prvog braka Nikola.

Jelena Petković i Rade Novitović – RAS Srbija

Radetova majka Mileva Novitović i kompletna porodica za tragičnu pogibiju saznali su na vijestima tako što su prepoznali automobil trsteničkih registarskih tablica, a kasnije ih je pozvala bivša Radetova supruga Dragana i saopštila im strašne vijesti.

– Samo da mi sin preživi, da se oporavi, da nam naš Viktor ne bude siroče – bolom skrhana rekla je Mileva Novitović.

Inače, kako su nakon tragedije pričali srodnici Novitovića, nesreća se predosjećala u vazduhu. Mileva je kukajući pričala da je tog jutra predosjetila, jer se njen unuk tri puta vraćao pred polazak na put, da se pozdravi sa bakom, piše “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh