Region

Snimak koji pokazuje koliko je pukla sezona u Crnoj Gori: Slovenska plaža – kao pustinja

Sudeći po video snimku iz Crne Gore, koji od juče obilazi region i predstavlja vjerovatno pravo stanje stvari kada se radi o turizmu u ovoj zemlji, ugostitelji i svi oni kojima egzistencija zavisi od turista, brzo će željeti da zaborave ovu 2020. godinu. Poznate plaže i šetališta duž crnogorskih djelova Jadrana, poput onih u Budvi, Kotoru, Baru, Sutomoru, kao i magistrala koja povezuje ove primorske gradove, sablasno su prazni.

Ležaljke na plaži u Crnoj Gori - Blic.rs

U želji da na satiričan i ironičan način prikaže pravo stanje stvari na terenu, crnogorski opozicioni političar Vladislav Dajković, napravio je video snimak u kojem je išao od mjesta do mjesta i svuda je bila evidentna jedna stvar – gotovo nerealne slike pustih plaža i ulica, koje su obično u ovo doba godine, prepune ljudi i kupača, prenosi “Zena Blic“.

Video pogledajte “Ovdje“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh