Region

Trudna žena se branila koliko je mogla dok je muž ubadao nožem

Policija u Aleksandrovcu (Srbija) uhapsila je Damira I. (19) nakon što je pet puta izbo nevjenčanu trudnu suprugu Draganu V. (28) nožem.

Policija - Ilustracija/Nezavisne.com

Kako “Novosti” nezvanično saznaju u Opštoj bolnici u Kruševcu, gdje je nesrećna žena zbrinuta, njeno stanje je dobro i stabilno, a nakon što su je pregledali ginekolozi i hirurzi, utvrđeno je da, za sada, trudnoća u četvrtom mjesecu nije ugrožena.

To nije prvi put da je policija intervenisala u toj baraci – navodi nezvanično izvor “Novosti”.

Često su se svađali, a sada ju je i tukao i na nju nasrnuo nožem. Oboje su se bavili sakupljanjem sekundarnih sirovina, najčešće su ‘radili’ tu na deponiji, od toga su se izdržavali. Često su ih viđali i po gradu i okolini. Niko nije iznenađen što je poslije rasprave potegnut nož.

Nezvanično, do rasprave u ovoj zajednici došlo je u baraci na deponiji Sinjevac, na oko dva kilometra od Aleksandrovca, gdje ovaj par živi neko vrijeme, zajedno sa još dvije porodice.

Majka povrijeđene trudnice ispričala je policiji da se njena kćerka prvo svađala sa suprugom, ali je sve to trajalo vrlo kratko, poslije čega je njen zet dohvatio nož i kao omađijan pet puta izbo nožem i to u u prednji i zadnji dio grudnog koša – iznosi nezvanično izvor “Novosti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh