Region

Nestao doktor: Krenuo sa suprugom da obiđu imanje, a kada se ona okrenula, njega više nije bilo

Nestali ljekar i njegova žena žive u Ćupriji (Srbija), ali imaju porodičnu kuću i imanje u Skorici.

Stariji par - Ilustracija / Srbijadanas.com

Kako saznaju mediji od mještana, M.M. i njegova supruga, takođe ljekar, prošetali su do polja kako bi obišli svoju njivu, a pri povratku u selo, supruga se nakratko zaustavila kako bi nabrala trešnje pored puta.

Kada se okrenula doktora nigdje nije bilo. Najprije je pomislila da se bez nje vratio u selo, ali kad je došla kući nije ga bilo – kazala je mještanka.

Nestali ljekar i njegova žena žive u Ćupriji, ali imaju porodičnu kuću i imanje u Skorici.

Doktor je u posljednje vrijeme imao zdravstvene tegobe pa se sada svi pribojavaju da nije pao negdje i da zbog toga nije u stanju da se vrati kući – rekla je stanovnica Skorice.

Mještani su kazali je potraga za nestalim ljekarom danas usmjerena ka selima Striža i Drenovac, jer je navodno jedan od kamiondžija tamo vidio starijeg muškarca koji odgovara opisu nestalog.

U Policijskoj upravi u Nišu rekli su da su obavješteni o nestanku muškarca u ataru sela Skorica i da policija za njim intenzivno traga, prenosi “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh