Region

Pala pored kolica sa bebom: U filmskom obračunu kriminalaca metak pogodio ženu

Nesretnu ženu pogodio je zalutali metak dok je na ulici bila sa suprugom i bebom u kolicima!

Policija Crne Gore - Srpskainfo.com

Beranska policija traga za Jovanom Mujovićem zvanim Mrgo i Sinišom Drljevićem zvanim Sićko, zbog sumnje da su sinoć u međusobnom vatrenom obračunu ranili slučajnu prolaznicu Mejrem Č. (29).

Nesretnu ženu pogodio je zalutali metak dok je na ulici bila sa suprugom i bebom u kolicima!

Crnogorski mediji prenose da je do pucnjave došlo stotinak metara od samog centra Berana, u Ulici Miloša Mališića kada su se sukobili Mujović i Drljević, a prema riječima očevidaca, pucano je iz kola u pokretu. Očevici su da “Radio Berane” ispričali da su vidjeli dvojicu muškaraca kako pucaju jedan na drugog, da je pucano iz automobila u pokretu, te da je žena ležala pored zgrade centra za kulturu.

Mejrem Č. je zadobila prostrijelnu ranu potkoljenice od metka koji je rikošetirao i hitno je prevezena u bolnicu. Srećom, Mejrem nije životno ugrožena i njeno stanje je stabilno.

Iz policije su potvrdili da je došlo do pucnjave, i da se za počiniocima se intenzivno traga. Mediji su prenijeli da je riječ o bezbjednosno interesantnim osobama, ali okolnosti same pucnjave još nisu poznate, prenosi “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh