Region

“Trifunović nije neko sa kim bismo gradili saveze, ali niko nema pravo da mu fizički prijeti”

Trifunović nije osoba sa kojom bismo gradili političke saveze, ali niko nema pravo da mu prijeti, kazao je večeras predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Aleksandar Vučić - Tanjug.rs

“Trudio sam se, pokušaću i večeras da govorim samo kao predsjednik, a ne kao član stranke koju vodim. Za mene je užasno da vidim da je neko ko učestvuje u političkom životu napadnut. Država je reagovala brzo, privedeni su napadači”, navodi predsjednik Srbije.

“Trifunović nije osoba sa kojom bismo gradili političke saveze”, dodaje Vučić i objašnjava da to ne znači da neko ima pravo da mu fizički prijeti, piše “B92“.

To je posljedica jer imamo jedan ekstremni dio društva, smatra predsjednik Srbije.

“Ali i mi moramo nešto da uradimo, zato sam ja prije dva mjeseca prestao da izgovaram imena. To je jedan dobar uvod, a uvjeren sam da će partija gospodina Trifunovića, ali i mnoge druge, biti u pralamentu, i imaće priliku da svoje stavove iznesu”, kaže.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh