Region

Dječaku ispred radnje ispao novac: Stariji čovjek prišao i ukrao ga

Na društvenim mrežama se pojavio vidio snimak zabilježen u Nišu (Srbija), koji je razbjesnio je region.

Krađa - Screenshot/Facebook

Name, video je na svom Fejsbuk profilu postavila Bojana Lilić, majka djeteta kome je nepoznati muškarac bez imalo stida ukrao novac. Na snimku se vidi stariji muškarac koji je bio u društvu vjerovatno svoje unuke. Primijetivši da je djetetu ispred radnje ispao novac samo prišao i pokupio ga sa ulice, bez razmišljanja da ga vrati.

– Maloprije sam poslala sina u mesaru Šeci u Rentgenovoj ulici u Nišu. Dok je vadio spisak ispale su mu pare, 2.000 dinara. Evo vidite kako “gospodin” krade novac od djeteta i uči svoju unuku lijepom ponašanju!!! Naravno da nije bitan novac, nego se dijete isprepadalo, plakao je satima – napisala je Bojana.

U komentarima njeni prijatelji su osudili ovakvo ponašanje starijeg čovjeka.

“Sramota”, “zar od djeteta da krade”, “ne mogu da vjerujem na kakve je grane spalo naše društvo”, “lijep primjer daje djetetu”, samo su neki od komentara, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh