Region

Komšije progovorile o Tijani Ajfon – “Teška je to sudbina”

Mještani Popinaca (Srbija) progovorili.

Tijana Ajfon - Novosti.rs

Starleta Tijana Ajfon prije nekoliko dana uhapšena je u Suhom Polju kraj Bijeljine, a mediji se prenijeli navode da je osumnjičena za podvođenje i organizovanu pro*tituciju, prenosi “Alo!“.

Od učesnice rijalitija “Parovi”, pa sve do najpoznatije srbijanske starlete, Tijana je krenula iz sremskog sela Popinci, gdje se rodila i odrasla u porodičnoj kući njenog oca Đorđa i majke Slavice.

Mještani ovog sela otkrivaju da Tijanin život nije bio lak, ali da se ona trudila da iz svake situacije izvuče najbolje za sebe.

– Uuu, uhapšena zbog pro*titucije kažete?! Eto, nisam to čuo, svašta – rekao je novinarima jedan stariji gospodin, pa dodao: – Tijanu baš dugo nisam vidio, iskreno da vam kažem. Dobra je ona djevojka, uvijek je bila, e sad, to što pričaju da se bavi nekim stvarima, njen posao… nećemo mi da se miješamo.

S druge strane, vidno raspoložena gospođa dala je daleko više informacija.

– Posljednji put je bila kada joj je baka umrla, mislim da je to bio novembar mjesec. Nije ulazila u kuću, nego je došla deset minuta pred sahranu i nestala. Nije ona u dobrim odnosima sa ocem, on ne podržava njenu profesiju, pa se zbog toga i razveo od Tijanine majke Slavice koja je, kako bih vam rekla, gospođa na visokoj nozi. Đorđe je divan čovjek, vrijedan i radan, ali prosto, neke stvari ni on ne podržava – rekla je ona, a svoj doprinos priči dale su još dvije komšinice.

– Ma šta nas pitate… Nećemo mi ništa da pričamo o Tijani. Teška je to sudbina… Gledam je kao što majka gleda svoje dijete, eto, toliko mi je teško zbog svega što joj se desilo – rekla je jedna od njih, dok je druga dodala:

– Uopšte nije istina da je njena majka Slavica žena koja sve gleda sa visine, divna je ona žena, ali i njen bivši muž Đorđe… Nisu oni krivi što je Tijana odabrala neki svoj put. Nikoga ne treba osuđivati. Slavica je povremeno dolazila tu da čuva unuka, jer u toj kući živi i Tijanin brat, ali je već dugo nisam vidjela. Čula sam da je iz Pećinaca, gdje je radila kao vaspitačica, prebačena na neki drugi posao.

Komšija Toma, koji je bio na biciklu, a u korpi nosio tek ubrani grašak iz bašte, kratko je rekao:

– Nisam čuo za to hapšenje! Poznajem njene roditelje, zaista dobri ljudi, a i Tijana je… mada je dugo nisam vidio. Nemamo mi kad da tračarimo, ovdje se radi, obrađuje se zemlja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh