Region

“Punjač za mobilni mi umalo ubio dijete” – Detalji nesreće; Eleonora (2) se na aparatima bori za život

Djevojčicu Eleonoru K. (2) iz Zemuna (Srbija) udarila je struja u porodičnoj kući u Zemunu poslije čega je bez svijesti prebačena u bolnicu gdje joj se doktori bore za život.

Kuća u Zemunu - Alo.rs

Djevojčicu je najvjerovatnije udarila struja kad je uhvatila kabl punjača za telefon zbog čega je sada na aparatima, navodi djevojčicin otac N.K. Stravična nezgoda dogodila se u utorak oko 18 sati u porodičnoj kući u Ulici Milana Rešetara u Zemunu. Djevojčica je bez svijesti i u teškom stanju privatnim vozilom prebačena u Institut za majku i dijete. Do nesreće je došlo kad se djevojčica probudila i slučajno pipnula kabl, piše “Alo!“.

– Eleonora je spavala u sobi dok je supruga prala sudove. Kad se probudila, najvjerovatnije je uhvatila kabl punjača mobilnog telefona, poslije čega je došlo do strujnog udara. Došao sam s posla i Eleonoru zatekao kako leži na podu… Nije reagovala. Odmah sam je uzeo u ruke, ali se i dalje nije pomjerala. Udarao sam joj šamare, ali nije vrijedilo, bila je nepomična. Dotrčao je i komšija, pa smo je zajedno stavili u pijesak, ali ni poslije toga nije bilo nikakve reakcije. Bila je bez svijesti – navodi potreseni otac N.K.

Djevojčica Eleonora – Alo.rs

On je uz pomoć komšije stavio dijete u automobil i hitno je odvezao u bolnicu.

– Cijelim putem do bolnice dijete uopšte nije reagovalo. Stavljena je na aparate. I srce i disanje joj rade pomoću aparata. Nažalost, ne znam kako je sada. Bio sam u bolnici od ponedjeljka uveče. Tamo sam sjedio sedam sati ispred vrata, ali ništa nisu mogli da mi kažu. Juče ujutru su mi rekli da će mi u 9 sati javiti kako je dijete, a kad smo pozvali, naveli su da će mi saopštiti u podne… Još ništa ne znam – priča otac N.K.

Bračni par ima još troje djece. Otac je rekao da majka nije u stanju da govori za medije.

– Nemojte sa njom, ona je loše. Evo sjedimo i čekamo šta će nam javiti ljekari. Nažalost, ljekari su drski prema nama, kad god smo nešto htjeli da pitamo, nismo dobili odgovor – tvrdi Eleonorin tata.

Stanje djevojčice je nepromijenjeno, a ljekari daju sve od sebe da spase malu Eleonoru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh