Region

Primio brata (55) u kuću, a ovaj pokušao da mu siluje kćerku (26)

Djevojka (26) iz Majdanpeka (Srbija), optužila je svog strica (55) za pokušaj silovanja.

Nasilje - N1

Od obljube je spasilo to što je, kako je ispričala istražnim organima, uspjela da se otrgne, pobjegne u kupatilo i zaključa se, piše “Alo!“.

Kako se saznaje, djevojkin stric je imao problem sa kućom, pa ga je brat, otac djevojke, primio u njihov dom. Ona je detalje pokušaja silovanja ispričala pred istražnim organima.

Nakon nekoliko dana boravka u njihovoj kući, stric se ponudio da izmasira bratanicu, na šta je ona pristala, što je bio uvod za nemili događaj. U tom trenutku, u kući nije bilo nikoga. Ispostavilo se, prema riječima djevojke, da je stric želio da bude intiman sa njom.

Uspjela da pobegne

Pokušao je da je dodiruje, ali se ona otrgla i pokušala da pobjegne iz sobe. Stric joj je preprečio put, ne dozvoljavajući joj da napusti prostoriju. Potom ju je gurnuo na krevet, ali je djevojka, na sreću uspjela da se otrgne, pobjegne iz sobe u kupatilo, gdje se zaključala. Nakon što mu je rekla da će ga prijaviti policiji, stric je djevojci rekao kako nema dokaza da joj je išta uradio i da će biti njena riječ protiv njegove.

Nakon toga je pobjegao iz stana svog brata. Kada su se roditelji vratili kući, djevojka je roditeljima ispričala šta se dogodilo, nakon čega je slučaj prijavljen policiji. U policiji je, u prisustvu majke i oca, ispričala šta se prethodno desilo u njihovoj kući. Ubrzo nakon toga, stric je pozvan da da izjavu, ali je on negirao sve tvrdnje svoje bratanice, rekavši da je ona sve izmislila, pišu “Novosti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh