Region

Niko se nije nadao ovakvoj tragediji: Tijelo Slađane Petrović nađeno u šumi

Tijelo nesretne žene odneto je na obdukciju, kojom bi trebalo da se utvrdi tačan uzrok njene smrti.

Slađana Petrović - Srbijadanas.com

Tijelo Slađane Petrović (60), koja je nestala u Jelounajfu u Kanadi sredinom decembra prošle godine, nađeno je u petak pored staze u šumi, potvrdila je policija, piše “Srbija Danas“.

– Žao nam je zbog ove tragične vijesti, njeni prijatelji su je mjesecima tražili – rekao je policijski zvaničnik iz Jelounajfa.

Tijelo nesretne žene odnijeto je na obdukciju, kojom bi trebalo da se utvrdi tačan uzrok njene smrti.

Podsjetimo, Slađana je posljednji put je viđena 26. decembra u samom centru grada. Tada joj se iznenada izgubio svaki trag. Već sutradan, 27. decembra, prijavljen je njen nestanak i počela je zvanična potraga za njom.

U potragu za Slađanom bili su uključeni i volonteri i policija, kao i helikopteri.

– Slađana Petrović je živjela sama u centru grada. Potiče iz Srbije, a srpski joj je maternji jezik, iako govori engleski. Veoma je tiha i povučena – rečeno je tada na konferenciji za medije.

Njeni prijatelji tvrdili su da nije imala mnogo poznanika, kao i da je bila okružena dobrim i odanim ljudima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh