Region

Pijani mladić se automobilom zabio u kuću: Centimetri su nas dijelili od smrti

U saobraćajnoj nesreći 20-godišnji vozač je lakše povrijeđen

Nesreća u Požegi - Požega.eu

-Još uvijek ne mogu doći sebi. Centimetri su nas dijelili od sigurne smrti, a da muž nije radio noćnu smjenu, ubio bi ga u snu – šokirano priča mlada Trnovčanka koja će prošlu noć pamtiti dok je živa.

Dok su ona i njeno trogodišnje dijete mirno spavali u svojoj kući, selom su se odvijali, kako kažu mještani Trnovca pored Požege u Hrvatskoj, prizori kakvih nema ni u američkim filmovima, javlja portal “Požega“.

– U petak 1. maja u 0.55 sati u mjestu Trnovac, 20-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,67 promila upravljao automobilom marke „Ford“, požeških registarskih oznaka, nije vozilo držao što bliže desnom rubu kolnika već je vozilom prešao na lijevu stranu te je prednjim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio parkiranog automobila marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka u vlasništvu 34-godišnjaka. Nakon udara došlo je do zanošenja i slijetanja vozila s puta u kanal, a potom do udara u betonski stub i dva stabla te okretanja vozila i udara u prozor porodićne kuće u vlasništvu 36-godišnjaka, koji se od udara srušio u unutrašnjost spavaće sobe – objavila je policija.

U saobraćajnoj nesreći 20-godišnji vozač je lakše povrijeđen te je zadržan na liječenju u OŽB Požega, a protiv njega slijedi prekršajni nalog. Svjedoci kažu da su ga iz auta izvlačili vatrogasci.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh