Region

Dunja se rodila prije mjesec dana, a tatu još nije upoznala

Mladi medicinski tehničar Milan Jakovljević iz Jagodine (Srbija) prije mjesec dana postao je tata ali kćerkicu Dunju još nije vidio uživo niti je uzeo u naručje.

Bebine noge - Ilustracija / B92.net

On radi u kovid ambulanti i ne može kući.

Milan je moj junak, kažu njegove kolege, a on objašnjava da su supruga i beba sada kod njenih kao i da će im se on pridružiti za desetak dana kada će konačno moći da zagrli svoju kćerkicu.

Samo da Dunju uzmem u naručje – ne krije Milan osjećanja pred kamerom javnog servisa u emisiji ‘Ovo je Srbija’.

Mama Jelena kaže da se redovno čuju i vide preko video-poziva i da im je to mnogo olakšalo sve ovo pošto nisu ni sanjali da će na ovaj način dočekati rođenje kćerkice. Ona dodaje i da bebica već prepoznaje tatin glas.

Najemotivnije je bilo pošto mi brat radi u porodilištu, javio mi je, rasplakao sam se, i naravno kada sam vidio prvu sliku… – kaže Milan.

Njegova supruga Jelena jedva čeka da Milan uzme bebu u ruke i da svi budu na okupu, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh