Region

Muškarac (29) se umalo raznio bombom: Slučajno aktivirao eksplozivnu napravu

On je sa povredama ruke i stomaka privatnim vozilom prevezen u Urgentni centar i nije životno ugrožen.

Policija - Youtube/Screenshot

Muškarac (29) je teže povrijeđen u subotu oko 22 sata u svojoj kući Železniku (Srbija), kada je, nezvanično, slučajno aktivirao eksplozivnu naparavu.

On je sa povredama ruke i stomaka privatnim vozilom prevezen u Urgentni centar i nije životno ugrožen.

U prvom trenutku njegova povreda je bila sumnjiva, te se pretpostavljalo da je riječ o napadu. Međutim, kako je on sam objasnio riječ je bila o samopovrijeđivanju. Šta se tačno desilo i o kakvoj je eksplozivnoj napravi riječ biće utvrđeno istragom koja je u toku – rekao je izvor “Kurira” upoznat sa slučajem.

On je dodao da je policija obavila uviđaj i da će se više detalja znati naknadno.

On za sada nije mnogo toga rekao policiji ali cijeli slučaj će u svakom slučaju biti do detalja ispitan. Sada je bitno da se on oporavi. Zadobio je povrede obje ruke i stomaka. Povrede jesu teške ali na svu sreću nisu opasne po život – objasnio je sagovornik.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh