Region

Oteo je jer mu je slomila srce / Žrtva otmice otkrila strašne detalje: “Šutirao me, bacao o zid, udarao pesnicama, pa vezao i ostavio da umrem”

Srđan M. (37) iz sela Lazina kod Žagubice (Srbija) uhapšen je zbog sumnje da je oteo i držao zatočenu u kolibi bivšu djevojku D. S. (53) iz Bora, jer mu je “slomila srce”.

Policija - Ilustracija/Nezavisne.com

Osumnjičeni je 21. aprila presreo žrtvu i prijeteći joj gasnim pištoljem, ugurao je u vozilo. Žena je na saslušanju detaljno opisala torturu.

– Izlazila sam iz borske bolnice i nedaleko odatle me je oteo. Prislonio mi je pištolj na bradu i ugurao u kola. Prijetio je, psovao me, bila sam prestrašena – navodno je ispričala D. S. i objasnila da je sa osumnjičenim ranije bila u vezi:

– Uradio je to jer sam ga ostavila, nije mogao da se pomiri s tim. Rekao mi je da dobro razmislim kako se on osjeća otkako nismo zajedno. Još dok smo bili u autu, molila sam ga da me pusti, ali ga je to još više razbjesnilo. Skrenuo je s glavnog puta i vozio neasvaltiranim. Odvezao nas je duboko u šumu u jednu kolibu. Tamo me je izvukao, vukao me po podu. Molila sam ga, ali uzalud – posvjedočila je žrtva.

Kako je dalje ispričala tokom saslušanja, Srđan M. ju je uveo u kolibu i počeo krvnički da je tuče.

– Šutirao me, bacao o zid, udarao pesnicama.Tako prebijenu, on me je zavezao i otišao. Ostavio me u kolibi, nije se ni okrenuo. Da li je htio da tu umrem od gladi i žeđi, ne znam – rekla je izmučena žena i dodala da je poslije tri dana nekako uspjela da se odveže.

– Lutala sam šumom i nekako stigla do puta. Stopirala sam i zamolila čovjeka koji mi je stao da me vozi u policiju – dodala je navodno ona.

Prema riječima izvora, uhapšeni je najprije negirao otmicu i mučenje, ali je pritusnut dokazima na kraju sve priznao. Navodno je rekao da mu je D. S. slomila srce i da je želio da joj se osveti, prenosi “Kurir“.

Ko je uhapšeni: Predstavlja se kao Arkan

Osumnjičeni Srđan M. na društvenim mrežama ima više različitih profila, a na nekima od njih se predstavlja i kao pokojni Željko Ražnatović Arkan, a na brojnim fotografijama koje je kačio dominiraju tigrovi. Na Fejsbuku je naveo i da radi u inostranstvu, kao i da je zaposlen u jednoj agenciji za obezbjeđenje ljudi i objekata.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh