Region

Monstruozni zločin u Srbiji: Trojica muškaraca brutalno ubijena na Uskrs

Dragan Radonjić (40) iz Lazarevca, Petar Matić (57) iz Malog Zvornika i Sava Petrov (28) iz Čente izgubili su život u četvrtak, a policija je uhapsila dvojicu ubica.

Dragan Radonjić - Facebook

Trojica muškaraca brutalno su ubijena u tri grada u Srbiji, i to uoči najvećeg vjerskog praznika Uskrsa!

Život su na svirep način izgubili Dragan Radonjić (40) iz Lazarevca, Petar Matić (57) iz okoline Malog Zvornika i Sava Petrov (28) iz Čente.

Hladno oružje

Radonjić i Marić iskasapljeni su nožem, dok je Petrov prebijen nasmrt tupim predmetom, a ubica je pokušao da sakrije zločin tako što je mrtvog mladića bacio u bunar – kaže izvor i dodaje da je policija uhapsila dvojicu osumnjičenih ubica – jednog u selu Culine kod Malog Zvornika, a drugog u Čenti, dok se za ubicom Dragana Radonjića i dalje traga.

Kako se saznaje, policija je najprije u četvrtak uveče u prizemlju kuće u Ulici vladike Nikolaja Velimirovića u Lazarevcu pronašla iskasapljeno tijelo bivšeg robijaša Dragana Radonjića.

Kum je došao da ga obiđe pošto je živio sam i našao ga mrtvog, pa se sumnja da je usmrćen nekoliko dana ranije. Imao je veliki broj ubodnih rana po vratu, grudima i stomaku – kaže izvor i dodaje, motiv je zasad nepoznat, kao i počinilac. Radonjić je u više navrata bio u zatvoru, a u dosijeu, pored krivičnih prijava, ima i 20 prekršajnih. S obzirom na to da je žrtva važila za čovjeka s one strane zakona, moguće je da je nekome dugovao novac ili da je u pitanju osveta.

Nekoliko sati kasnije policija je u Culinama kod Malog Zvornika uhapsila Gorana M. (23) zbog sumnje da je ubio svog teču Petra Matića (57) u kući u kojoj su obojica živela.

Zaklao teču

Goran je tog dana došao iz Beograda u rodno selo da proslavi Uskrs sa porodicom, ali se, čim je došao, posvađao sa tečom, dograbio nož i ubio ga na mjestu. On je sa tečom navodno imao neke porodične razmirice odranije – kaže izvor i dodaje da je Goranu M. određen pritvor do 30 dana.

Treći zločin dogodio se iste večeri, kada je Joca Marić (39) ubio svog druga Savu Petrova (28) u Čenti kod Zrenjanina.

Prijatelji su se posvađali i potukli, pa je Marić isprebijao druga, a onda tijelo bacio u bunar u jednom dvorištu na putu Zrenjanin-Beograd. Uhapšen je u petak uveče – kaže izvor iz istrage i dodaje da je svemu kumovao alkohol.

Motivi nejasni

Motivi ova tri odvojena ubistva još uvijek nisu jasno utvrđeni, a interesantno je da je Dragan Radonjić 18. marta oglasio prodaju kuće. Za kuću od 250 kvadrata, u kojoj je i ubijen, kao i za 12,5 ari placa, tražio je 25.000 eura. S druge strane, osumnjičeni za ubistvo u Čenti je neposredno prije zločina prodao plac.

Joca je kobne večeri slavio prodaju placa. Kada je krenuo kući, susreo se sa žrtvom, a ubrzo su se posvađali i potukli. Ubijeni mladić bio je siromašan, nije imao ni šta da jede, ni šta da pije – ispričali su žitelji Čente, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh