Region

Bez vozačke dozvole vozio neregistrovan auto i sletio sa puta, sve tokom policijskog sata

Policija je u Velikoj Plani (Srbija) zadržala Paraćinca M. M. (31) nakon saobraćajne nesreće koju je noćas, iako je na snazi zabrana kretanja od 80 sati, izazvao na izlazu iz tog mjesta.

Policija Srbije - Jugmedia.rs

M. M. se tereti da, vozeći bez vozačke dozvole neregistrovan automobil, nije stao na znak policajca da se zaustavi, već je nastavio vožnju i izgubio kontrolu nad automobilom, nakon čega je automobil sletio sa puta i prevrnuo se.

Vozač, za kojim je ranije raspisana i potraga Policijske uprave Kruševac, i njegova 28-godišnja saputnica iz Jagodine nisu povrijeđeni, navodi se u saopštenju MUP-a.

Dodaje se da je Sudija za prekršaje u Smederevskoj Palanci M. M., zbog više prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja i kršenja mjere zabrane kretanja, izrekao ukupnu novčanu kaznu od 190.000 dinara.

Djevojka, koja je bila suvozač, kažnjena je novčanom kaznom od 50.000 dinara zbog kršenja mjere zabrane kretanja, piše “Tanjug”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh