Region

Zabio se “golfom” u kuću u koju se prije dvije godine zakucao kamion

Prema prvim informacijama teže je povrijeđen mlađi vozač koji je vozilom Hitne pomoći prevezen u Opću županijsku bolnicu Požega

Udes u Hrvatskoj - Požega.eu

Na istoj adresi u Dervišagi, ovoga puta, s “golfom”, u ponedjeljak iza 4 časa došlo je do udara u istu porodičnu kuću, u koju se prije nepune dvije godine zabio kamion, piše “Požega“.

Prema prvim informacijama teže je povrijeđen mlađi vozač koji je vozilom Hitne pomoći prevezen u Opću županijsku bolnicu Požega.

Prema prvim informacijama vozač “golfa” je vozio iz Pleternice prema Požegi u Hrvatskoj. Dolaskom u Dervišagu iz još ne utvrđenih razloga zahvatio je bankinu sletio u putni kanal, udario u most i prema svemu sudeći zbog veće brzine kretanja nakon toga udario u kuću.

Vozilo je završilo na boku i uništeno gotovo do ne prepoznatljivosti.

Po dovršetku policijskog uviđaja biće poznate okolnosti saobraćajne nezgode.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh