Region

Majka umrla na grobu sina koji se tokom igre slučajno objesio

Jeziva tragedija desila se jučer u Beogradu!

Policija - Ilustracija/Nezavisne.com

Jeziva tragedija desila se jučer u Beogradu! Majka malog Vuka B. koji se 2018. godine slučajno objesio dok se igrao, preminula je jučer na njegovom grobu. Nesretna majka je od tuge izdahnula na mjestu gdje joj počiva sin, javljaju srbijanski mediji.

S.B (45) pronađena je jučer oko 18 sati mrtva pored grobnog mjesta sina na Novom groblju u Beogradu.

Ona je otišla na grob sina jučer oko 16 sati, bez obzira na to što je policijski sat u toku. Pošto se nije vratila kući porodica je pozvala groblje. Crkvenjak je izašao na grobno mjesto i zatekao je mrtvu, pišu “Novosti“.

Da podsjetimo njen sin Vuk je 2018. godine nađen mrtav u porodičnom stanu u centru Beograda u Ulici Dragoslava Jovanovića 9, stradao je jer se maramom slučajno zakačio za kvaku od vrata i objesio. U trenutku nesreće, jedanaestogodišnjak je bio sam u svojoj sobi, a u stanu su bile i njegove majka i dvije starije sestre. Kako se približavao trenutak kada je trebalo da se pođe na trening, majka je počela da doziva sina, da mu kaže da se polako sprema.

Nije se odazivao na njene pozive, pa je Suzana otišla do dječije sobe. Zvala je Vuka, ali u sobi, tajac – tada je ispričao Vukov stric.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh