Region

Voditeljica se nije mogla suzdržati na Vučićevo “dijeljenje para po Srbiji”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ne prestaje da iznenađuje javnost svojim izjavama.

Aleksandar Vučić - Facebook

Od početka pandemije korona virusa, Vučić naprosto “briljira”. Sve je počelo ismijavanjem korona virasa dok je ta pošast bila daleko od Balkana i granica Srbije, a sada je, čini se, sve digao na “novi level”.

Gostujući na sprskoj Prvoj televiziji, Vučić je iznenadio voditeljicu Jovanu Joksimović, koja se u jednom trenutku nije mogla suzdržati i počela se smijati Vučićevim tvrdnjama, piše “Fokus“.

Isječci Vučićevog gostovanja na Prvoj televiziji i reakcija voditeljice, hit su na društvenim mrežama. U priloženom videu pogledajte i zašto.

Dal' je ovo realno ??????

Gepostet von Edin Borovina am Dienstag, 31. März 2020


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh