Region

Težak udes: Automobil se prevrtao nekoliko puta, pa naletio na djecu koja su se igrala

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u selu Lug na Kosovu u kojoj su povrijeđene četiri osobe.

Kosovska policija - ATV

Koliko je ova saobraćajka bila stravična, najbolje pokazuje snimak (možete pogledati OVDJE) koji je objavio portal “Klan Kosova”, a na kome se vidi kako automobil skreće sa puta i prevrće se nekoliko puta.

Vozilo je naletjelo da djecu koja su se igrala na ulici, i samo pukom srećom niko od njih nije povrijeđen, piše “Telegraf“.

Portparol policije u Prištini, Bajram Krasinići, potvrdio je da su 4 osobe povrijeđene u ovoj saobraćajki koja se dogodila prije dva dana.

Oko 14 sati u selu Lug, u opštini Podujevo dogodila se saobraćajna nesreća kada je automobil skrenuo sa puta. U nesreći su 4 osobe povrijeđene. Policija je obavila uviđaj, a povrijeđene je medicinska ekipa prevezela u bolnicu – naveo je Krasnići.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh