Region

Povrijeđen policajac, privedeno 25 navijača Partizana

Jedan policajac je povrijeđen, a 25 navijača vaterpolo kluba “Partizan” privedeno je u Centar bezbjednosti Budva nakon incidenata prije početka meča između “Primorca” iz Kotora i beogradskog tima.

No image - Haber.ba

Iz Uprave policije Crne Gore su naveli da je policajac povrijeđen sinoć kada su navijači kamenicama gađali objekat budvanskog bazena “Dragan Trifunović”, gdje je trebalo da bude odigrana utakmica regionalne A1 lige.

Tada su oštećen i objekat, kao i službeno vozilo Uprave policije.

Tome je prethodio incident koji je uslijedio jer je oko 120 navijača “Partizana” odbilo da se podvrgne redovnom detaljnom pregledu lica koja su obezbjeđivala objekat.

“Oni su pokušali nasilno da uđu u unutrašnjost objekta, pa im je od budvanske policije izdato upozorenje na koje su se oglušili”, ističu iz policije.

Ova grupa navijača je, kažu u policiji, udaljena sa bazena nakon čega su kamenicama gađali objekat.

Iz policije su naveli da su s ciljem uspostavljanja javnog reda i mira upotrijebili zakonom predviđena sredstva prinude.

“U službene prostorije Centra bezbjednosti Budva do sada je dovedeno 25 lica”, navodi se u saopštenju.

O događaju je upoznat nadležni državni tužilac, a policija preduzima sve mjere i radnje radi procesuiranja lica odgovornih za narušavanje javnog reda i mira, prenosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh