Region

Motociklista sletio s ceste, poginuo 100 metara od svoje kuće

29-godišnji vozač motocikla je iz za sada neutvrđenih razloga sletio vozilom s ceste i udario u betonski stub javne rasvjete

Policija - Poslovni.hr

OKC PU Požeško-slavonske u Hrvatskoj je dojavio da je danas u 16:47 došlo do saobraćajne nesreće sa smrtno stradalom osobom u Drškovcima.

Prema prvim informacijama, došlo je do slijetanja motocikliste u kanal, nakon čega je mladić poginuo.

Kako piše “034portal“, radi se o osobi koja je nedavno doselila u Drškovce, a prema neslužbenim informacijama, poginuo je oko 100 metara od kuće.

“Danas oko 16.25 u mjestu Drškovci, u Ulici braće Radić, 29-godišnji vozač motocikla je iz za sada neutvrđenih razloga sletio vozilom s ceste i udario u betonski stub javne rasvjete. U nesreći on je smrtno stradao, dok je 27-godišnji putnik prevezen u OŽB Požega radi utvrđenja povreda. Slijedi policijski uviđaj i utvrđenje svih okolnosti navedene nesreće”, rekla je glasnogovornica PU požeško-slavonske Nikolina Janković.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh