Region

Kriminalci sahranili i posljednji kodeks koji su poštovali: Slučajni prolaznici sve češće žrtve mafijaških obračuna

Povrede je zadobila i jedna Podgoričanka, koja se slučajno zadesila na mjestu eksplozije.

Policija Crna Gore - Vijesti.me

U sinoćnoj eksploziji bombe u Podgorici, prilikom koje je ubijen “škaljarac” Đorđe Đorđija Božović, a teško ranjen njegov saputnik Aleksandar Keković, povrede je zadobila i jedna Podgoričanka, koja se slučajno zadesila na mjestu eksplozije. Sukobi u okviru rata “škaljarskog” i “kavačkog klana” dostigli su toliko visok nivo da niko od njih više ne preza da li će u likvidacijama stradati nedužni.

Da li su Božović i Keković bili mete u eksploziji, još nije razjašnjeno. Prvi rezultati istrage pokazuju da je bomba zapravo bila u automobilu, a da su je njih dvojica prevozili. Ove navode prenjeli su crnogorski mediji, ali zvanična potvrda još nije objavljena.

Posebno zabrinjavajuće u moru informacija koje preplavljuju medije u vezi sa ovim slučajem jeste činjenica da je jedna žena V. R., slučajni prolaznik, također povrijeđena u eksploziji. Ona je sa kesama u rukama izlazila iz prodavnice kada se začuo prasak, a dijelovi automobila odletjeli na desetine metara dalje…

Njena nesreća bila je to što se u pogrešnom trenutku našla na pogrešnom mjestu. Nalazi se na odjeljenju estetske hirurgije i njeno stanje je stabilno, ali će prema procjeni ljekara oporavak teći sporo, pošto je zadobila teške opekotine. U bolnicu je primljena i radnica prodavnice ispred koje se sve dogodilo. Ona, srećom, nije zadobila povrede, već je doživjela šok.

I u obračunu koji se u januaru dogodio u restoranu u Atini, kada su dok su večerali sa porodicama ubijeni vođa ‘škaljarskog klana’ Igor Dedović i njegov bliski saradnik Stevan Stamatović, ranjena je Stamatovićeva supruga. Jedan od hitaca koji su ispalila četvorica ubica pogodio ju je u nogu, piše “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh