Region

Kombi sletio s ceste, jedno poginulo na licu mjesta, šestero prevezeno u bolnicu

U Policijskoj upravi u Subotici potvrdili su da se nesreća dogodila i da je jedna osoba preminula na licu mjesta, dok je šest putnika zadobilo povrede.

Udes u Srbiji - Blic.rs

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 14 sati dogodila na autoputu Novi Sad – Subotica, kod Feketića, poginula je jedna osoba, dok je šestero povrijeđeno, piše “Blic“.

U Policijskoj upravi u Subotici potvrdili su da se nesreća dogodila i da je jedna osoba preminula na licu mjesta, dok je šest putnika zadobilo povrede. Četvero povrijeđenih prevezeno je u subotičku bolnicu, dok je dvoje zbrinuto u bolnici u Vrbasu.

U Osnovnom tužilaštvu kažu za srbijanske medije da će nakon uviđaja imati više informacija. Prema nezvaničnim podacima, kombi iz Vršca, iz još neutvrđenih razloga, sletio je s puta i prevrnuo se.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh